Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

  Wat is HTTPS?

   

  HTTPS is de beveiligde tegenhanger van HTTP, het protocol dat gebruikt wordt om internetpagina’s op te vragen. HTTPS maakt gebruik van TLS (of eigenlijk: TLS/SSL), en dat is weer een encryptie protocol om internet verkeer te versleutelen. Het doel van de technologie is om communicatie tussen bezoekers en de websites die ze bezoeken volledig te versleutelen zodat er niemand mee kan kijken. Dergelijke beveiliging is vooral belangrijk voor toepassingen als online bankieren en het invoeren van gevoelige gegevens (denk aan je adresgegevens invullen bij een bestelling, of inloggen bij de Belastingdienst).

   

  U kunt zelf gemakkelijk zien of de website waar u op zit beveiligd is met HTTPS. Wanneer dit het geval is krijgt u in de browser een slotje te zien:

   

   

  Er is ook nog een uitgebreidere HTTPS variant waarbij ook de bedrijfsnaam in de adresbalk komt te staan. Dit heet “Extended Validation”. Hierbij wordt ook de verbinding versleuteld. Maar als extra beveiliging is ook door een onafhankelijke instantie vastgesteld dat de website waar u op zit ook daadwerkelijk van dat bedrijf is. Dit HTTPS certificaat noemen wij commercieel in onze prijslijst.

   

   

  Waarom heeft mijn website HTTPS nodig?

   

  Tot voor kort was het antwoord: niet, tenzij u met gevoelige gegevens werkt (persoonsgegevens, creditcard informatie, etcetera). Deze visie is echter achterhaald, onder andere door de onthullingen van Edward Snowden. Inlichtingendiensten blijken immers op grote schaal gegevens van internetgebruikers te onderscheppen en op te slaan. Door overal HTTPS te gebruiken kunnen inlichtingendiensten niet of nauwelijks meer zien wat er precies gecommuniceerd wordt.

   

  Hoe iemand gegevens op een website invult:

   

  * Naam: Piet
  * Emailadres: piet@voorbeeld.nl
  * Telefoonnummer: 0123456789

   

  Hoe de gegevens versleuteld worden verstuurd:

   

  20c438d80deaf84549fe0b8c01ebe07f
  d5a0669c41e1b943e2cb0754a08d933f
  e866dbc703334a866659c90f22780454

   

  Ook voor het inloggen op uw CMS, denk hierbij aan bijvoorbeeld WordPress of Joomla ook deze gegevens zijn niet versleuteld. Uw inlog gegevens gebruikersnaam en wachtwoord zijn dus leesbaar en zichtbaar, hackers kunnen uw gegevens simpel weg kopiëren en na uw bezoek inloggen op uw website! Met het HTTPS certificaat worden uw gegevens versleuteld en zijn de gegevens niet meer zichtbaar, dit werkt hetzelfde als het voorbeeld hierboven.

   

   

  Maar als deze argumenten nog niet genoeg zijn om u te overtuigen komen we bij het volgende:

   

  Heeft HTTPS invloed op mijn Google-positie?

   

  Het korte antwoord: ja. Sinds augustus 2014 krijg je van Google pluspunten wanneer de website met HTTPS beveiligd is. Zelfs als u tot hier nog niet overtuigd was van het nut van HTTPS lijkt me dit een goede reden om het toch in te zetten!

   

  Het AvSHosting team.

  Wetgeving omtrend HTTPS

  In de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen worden opgelegd, de hoogte van deze boetes is bij ons niet bekend. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade. AvSHosting is niet aansprakelijk te stellen voor de door de klant geplaatste inhoud op een website.

  Wijziging WBP 2018

  In 2018 gaat de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Dit is een Europese wet die naar verwachting de WBP zal vervangen. De AP zal vanaf dat moment door de Europese Data Protection Authority (DPA) worden aangestuurd. Regels omtrent het uitvoeren van een privacy-risico onderzoek worden strenger. Ook moet de bezoeker expliciet akkoord geven dat de persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Boetes voor overtredingen kunnen worden opgelegd, hoogte van deze boetes is bij ons niet bekend.

  HTTPS basic

  €14,95 /Jaar
  • Beveiligde verbinding
  • Herkenbaar aan slotje
  • Snelle levering
  • Betere Google indexering

  HTTPS validatie

  €47,95 /Jaar
  • Beveiligde verbinding
  • Herkenbaar aan slotje
  • Controle bedrijfsgegevens
  • Snelle levering
  • Betere Google indexering

  HTTPS commercieel

  €119,95 /Jaar
  • Extra beveiliging
  • Herkenbare groene adresbalk
  • Adresbalk met bedrijfsgegevens
  • Controle domeinnaamhouder
  • Bedrijfsgegevens
  • Meer vertrouwen
  • Hogere omzet
  • Betere Google indexering

  Onze website experts kunnen uw site overzetten naar HTTPS tegen een éénmalige vergoeding van €42,35, u heeft zelf de vrije keuze welk HTTPS certificaat u aan uw website wilt koppelen.  Onze experts zorgen ervoor dat uw website na de migratie weer functioneert, neem contact met ons op als u uw website van de normale onbeveiligde HTTP verbinding wilt laten omzetten naar een beveiligde HTTPS verbinding!

  Alle genoemde prijzen op deze website zijn incl. 21% BTW, hosting bestellen mail naar sales@avshosting.eu of bel naar +31 (0)72 22 011 75

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  error: Niet mogelijk !!

  Powered by themekiller.com