Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

  Wat we doen

  site-img33

   

  We houden u website online

  We houden uw website online, voor top prestaties. Onze support afdeling is elke dag bezig met onderhoud aan de servers. Dit doen wij om onze infrastructuur snel en storing vrij te houden, uw website is onze zorg. Ook uw e-mail verkeer verzorgen wij, snel, goed en betrouwbaar.

  site-img32

   

  Webhosting !

  Alles wordt voor u geregeld! AvSHosting regelt uw website, domeinnaam registratie, DNS instellingen zodat u zich kunt ontspannen. Door gebruik te maken van een CMS, Joomla, WordPress of Drupal kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw website.

  Waarom AvSHosting als uw webhosting partner?

  We zijn een snel groeiend webhosting/webdesign bedrijf. Onze service en ondersteuning zijn onze sterkste kernmerken. Wat wij misten bij de huidige webhosting/webdesign bedrijven is service en bereikbaarheid. Daarom hebben wij bij AvSHosting voor een compleet andere aanpak gekozen, uiteraard hebben wij onze prijzen aangepast aan de markt. Ook mede door onze vernieuwde opzet van onze servers hebben wij een uniek concept kunnen neerzetten.

   

  Service en bereikbaarheid bij AvSHosting is voor ons zeer belangrijk, onze medewerkers zijn dus altijd bereikbaar. Ook in het weekend en/of in de avond. Dit kan eventueel via e-mail of telefoon. Uw website is toch een presentatie van uw bedrijf?

   

  Omdat wij van mening zijn dat een website/mail/ftp aparte onderdelen zijn van een webhosting, kunnen wij deze onderdelen los van elkaar neerzetten in onze webhosting omgeving. Voordelen hiervan zijn dat als uw website spam mail ( phising mail ) verstuurt dat wij alleen deze online dienst uitzetten. Dus met andere woorden uw ftp/mail lijnen blijven dus gewoon functioneren. Andere webhosting bedrijven kennen/kunnen dit dus niet, dit is de reden van een uniek concept.

  AvSHosting.

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  error: Niet mogelijk !!

  Powered by themekiller.com